kørekort
Tag kørekort i en VW

TAG DIT KØREKORTET MED TIL ROUTE 66

Friheden som man får med et kørekort

Har du tænkt over at det at tageet  kørekort giver dig en enorm frihed som du aldrig har haft før, du kan bland andet tage kørekort ved Kørekort Aalborg City samt mang andre steder, når det er overstået og man har fået sin ejen bil, er alle muligheder åbne, det at kunne gå ud til sin bil og køre hen, lige hvor du ønsker, er den ultimative frihed, set fra mit synspunkt.

På rejse i det fri

Dengang jeg var ung, løb jeg selv ind i en sådan oplevelse, vi var fire unge mennesker som alle lige havde fået sommerferie, vi havde ingen planer, vi sad i min lille lejlighed i Aalborg, pludselig kom vi til at tale omkring hvad vi skulle lave i vores ferie, og vi begyndte at tale om telttur, og inden at dagen var omme var vi spontant kørt mod den Dansk tyske grænse, da vi sad i bilen, fandt vi ud af at vi ville til Rømø og høre om der var plads til os på deres campingplads, og det var der, det er det jeg mener med friheden ved at have et kørekort, samme dag som vi kom på ideen, kunne vi udleve vores ide til virkelighed.

Rejsen på Route 66 i USA

Jeg vil nu skrive omkring en frihed ved at køre den legendariske tur på Route 66, jeg vil komme ind på hvad der er at opleve på denne fantastiske tur. Når man skal køre denne rute, skal man vide at turen går igennem 8 stater, hvis de lejer en bil, og vil starte i Chicago i øst til Los Angeles i vest, en tur på 3945 km.

Unikke oplevelser

Denne rute var først færdigbygget i 1926 først der var det en landevej som forbandt disse stater sammen i en lang landevej. Route 66 blive kendt som USA`s hovedvej, hvor der langs hele vejen er et utal af moteller, tankstationer, spisesteder og så videre. Fra 50` erne, blev denne landevej dog efterhånden, bygget flere højhastighedsmotorveje, som har gjort at der ikke er så meget trafik på denne rute som der tidligere har været.

Vejen har ikke ændret sig

At der er kommet højhastighedsmotorveje har ikke ændret den gamle landevej, tværtimod, det kan nogle gange syntes som  at køre i en tidslomme, ting fra gamle dage står stadig og giver landskabet den god gamle karakter, som vi alle elsker, det vil sige alle de historiske symboler, gamle bylandskaber, forretninger skiltene langs vejen med det symbolske look som de fleste kender, ej at forglemme alle de steder der er neon skilte, det sr fantastisk ud i mørket, når man drøner afsted.

Turismen holder liv i den gamle rute

Det der gør at der stadig er liv ved den gamle vej er at der er så mange turister som ønsker at køre den legendariske rute, flere tusinde køre hvert år hele ruten, og bruger alle de muligheder de findes langs vejen.

Attraktioner langs Route 66

Her kan bland andet nævnes nogle af de store, som er, Hoover Dam, Grand Canyon, Petrified Forest, Ghost Town, The Strip i Las Vegas, The Arch, bøffer på Texas Steak Ranch, Route 66 Museum, Disney Land, Willis Tower samt Universal Studios. Så vejen er klar til dig hvis du er klar til den.